Stikkelsbærsmoothie - Trinnvis Oppskrift Med Foto

Innholdsfortegnelse:

Stikkelsbærsmoothie - Trinnvis Oppskrift Med Foto
Stikkelsbærsmoothie - Trinnvis Oppskrift Med Foto

Video: Stikkelsbærsmoothie - Trinnvis Oppskrift Med Foto

Video: Stikkelsbærsmoothie - Trinnvis Oppskrift Med Foto
Video: Gulrotkake en saftig gulrotkake toppet med deilig kremostglasur. 2024, Mars
Anonim

En fargerik stikkelsbærsmoothie er en av de ønskede drikkene i sommersesongen. Den kan tilberedes når som helst på dagen, men ikke spis den på tom mage, da stikkelsbær er svakt sure.

Matlaging beskrivelse:

Stikkelsbærsmoothien skal smakes umiddelbart etter servering, til drikken har stratifisert. Både voksne og barn nyter denne appetittvekkende smoothien. Med fargerike bær kan du koke det hver dag! Det viktigste er ikke å konsumere drikken på tom mage om morgenen!

Formål: For en ettermiddagsnacks / sommer

Hovedingrediens: Bær / stikkelsbær

Oppvask: Drinker / smoothies

ingredienser:

  • Stikkelsbær - 150 gram
  • Ryazhenka - 300 milliliter (alle fettinnhold)
  • Blomsterhonning - 2 Art. skjeer
  • Mint - 1 Stykke (stilk, til dekorasjon)

Porsjoner: 1-2

Hvordan lage stikkelsbærsmoothie

Tilbered de angitte ingrediensene. Stikkelsbær velges best fra den røde sorten - de er søtere. Husk å smake på bærene før du tilbereder drikken for å vite hvor mye honning du skal tilsette. Hell stikkelsbærene i en dyp beholder, dekk til med kaldt vann og skyll flere ganger. Fjern hestehale. Sett noen bær til pynt. Hell de vaskede bærene i en blenderbolle eller dyp bolle hvis du bruker en håndblender. Tilsett noen form for blomsterhonning. Hvis du er allergisk mot et så søtt produkt, bytter du det ut med sukker. Hell fermentert bakt melk av fettinnhold i beholderen, eller erstatt den med kefir, men ikke melk. Syrene som er inneholdt i bærene, meler melken, og du får en drink med ostemasseflak ved utgangen. Slip hele innholdet i krukken på den pulserende blenderen i ca 2-3 minutter. Skrap de resterende stikkelsbærene, hell smoothien i glass eller kopper, pynt med bær og mynteblader. Server til bordet.

Anbefalt: